For medlemmer af KSS

Informations side til medlemmer af KSS. 

Velkommen til Prazsky Krysarik Gruppen

Vi vil gerne byde dig velkommen som medlem af KSS til Prazsky Krysarik Gruppens hjemmeside. Vi håber du vil være aktiv med til at gøre hjemmesiden, medlemsbladet "Lille hund" og gruppen til en fremragende succes, med nye billeder til hjemmesiden, godt læsestof  til bladet og et trygt sted at være i gruppen. Vi ser frem til at møde dig til en af KSS mange arrangementer rundt om i landet. Man er altid velkommen til at kontakte PK Gruppen, hvis man har spørgsmål på hjertet om det ene eller andet. Vi står klar til at besvare på bedste vis på alle spørgsmål. 

Sammen kan vi løftet og forbedre racen i fællesskab

Referat af racemøder

Foto

Vi kan altid bruge nye foto af jeres hunde. Gode billeder af racen i leg, en del af familielivet, i haven eller til show. Alle billeder skal være af høj kvalitet (pixel). 
Send dem på mailen Pkgruppen@hotmail.com. 
Billederne bliver både brugt til hjemmesiden, medlemsbladet " Lille hund" og messemateriale. 

Vi håber at høre fra dig med nye friske billeder. 

Hverdagsbilleder

Vi søger altid et hverdagsbillede til "Hverdagslivet med en Prazsky Krysarik"
Send os en lille tekst samt hundens navn ( gerne stamtavle navn) og hvem som har gtaget billedet. Kom gerne med alt muligt i jeres hverdag, så vi rigtig kan vise hvor dejlig en race Prazsky Krysarik er sammen med børn, familie og som opdrætter. Hverdagsbilleder er forbehold KSS-medlemmer. Mobilbilleder er super fint.

Hjemmesiden

Vi håber du vil være aktiv med til at holde hjemmesiden opdateret med det nyeste, års resultater og billeder. Gode forslag til nye sider eller tekst vil vi også gerne have. Skriv endelig til os på Pkgruppen@hotmail.com

Man er selv ansvarlig for at holde os opdateret med sine annoncer, titler, informationer osv. 

Annocer med "planlagte kuld" slettes når hvalpene er født, annoncer med "hvalpe" slettes efter 10 uger, med mindre vi informeres om at hvalpene fortsat er til salg.

Informationer og billeder sendt og brugt på hjemmesiden må bruges i forbindelse med Gruppens arbejde på Facebook og andre hensigter.

Medlemsbladet "Lille Hund"

"Lille Hund" er KSS medlemsblad som udsendes 5 gange årligt. 
Dealine til bladet er følgende dato'er.
Februar udgave: 10 januar.
April udgave: 10 marts.
Juni udgave: 10 maj. 
September udgave: 10 august. 
December udgave: 10. november. 

Send gerne forslag, tekster eller billeder.

Avlshanner og Champion

Hvis du som KSS-medlem ønsker din hund oprettet på enten Avlshanner eller Champion.. Skal du skrive til Prazsky Krysarik Gruppen. Send informationer om hunden til os. 

 

HUSK: Det er kun hunde der opfylder KSS og DKK's avlsanbefalinger/avlsrestriksioner, som oprettes.